Bestille nyt kort i kreditkortformat

Hvis du har mistet dit gamle kort kan du få et nyt ved at henvende dig til søfartsstyrelsen. Speedbaadsskolen.dk hjælper dig også gerne med at få udstedt et nyt kort. Kortet vil være i kreditkort format.

Hvis du ønsker at speedbaadsskolen.dk skal hjælpe, kan du herunder bestille et nyt kort. Alle felter skal udfyldes og der skal vedhæftes et pasbillede, se her hvordan det skal se ud.

Du modtager herefter en personlig mail vedrørende din bestilling.

Ligeledes skal du på tro og love erklære at dit oprindelige bevis er ødelagt eller bortkommet, samt vedhæfte et billede, hvis du vil have det på dit nye kort (hvis du ikke har billede på kortet, skal du medbringe anden billedlegitimation under sejlads).
Sammen med disse oplysninger skal du medsende en scanning eller et billede af noget legitimation fx kørekort eller pas. Legitimationen bruges udelukkende til at sikre at der ikke udstedes kort med forkerte navne og billeder.

Prisen er 140 kr. som indbetales i Jyske Bank reg.-nr. 5044 konto-nr. 00001192841. Bestillingen udføres først når pengene er indbetalt. Husk at angive samme navn på indbetaling som på bestilling.

Navn
E-mail
Telefon

Indtast oplysninger fra da du bestod prøven.
Hvorfra modtog du undervisning
Prøvested
Dato for aflagt prøve
Underviser
Censor
Bem.nr.
Tro og loveJeg erklærer på tro og love at mit oprindelige
bevis er ødelagt eller bortkommet.
Bemærkning
Foto
Legitimation

TIPS

Tag et billede med en mobiltelefon, så det passer til kravene til pasbillede

det grønne kort

Kig evt. på et kort fra en du tog kortet sammen med for at få dato samt censor’s navn og bemyndigelsesnummer. Udfyld felterne så præcist som muligt. Minimum årstal skal være præcist.

 

 


Ahlefeldtsvej 10, 5300 Kerteminde, tlf: 20 32 19 92, info@speedbaadsskolen.dk